Undervalg +

Injeksjonsbehandling

Botox


Rynker oppstår gjerne etter langvarig overaktivitet i ansiktsmuskulaturen som for eksempel sinterynken mellom øyebrynene eller dype horisontale rynker i pannen.

Botulinumtoksin/Botox er utviklet av et protein produsert av bakterien Clostridium botulinum.

Om behandlingen:

Ytterst små doser settes inn i de aktuelle muskler for å redusere muskelkraften/aktiviteten i ca 3-6 mnd. Man trenger så ny behandling. Ved gjentatte behandlinger kan muskelen etter hvert svekkes. Omkringliggende muskulatur kan bli forbigående svakere etter en behandling.

Egnede områder er bla sinterynker, smilerynker rundt øynene og rynker i pannen. Man oppnår et glattere og mer avslappet utseende.


Hudfillere


Alle våre hudfillere inneholder hyaluronsyre som også finnes naturlig i kroppen. Hyaluronsyre tilfører huden fuktighet og volum og gir huden elastisitet og spenst tilbake. Rynker kan løftes og ansiktsproporsjoner forbedres.

Egnede områder er bla lepper, sinterynker, dype furer ned mot og nedenfor munnviken, og fylde til kinnbena.

Siden hyaluronsyre også finnes naturlig i kroppen tolereres fillerene svært bra. Hudfillerene er ikke permanente og det bør fylles på etter noen mnd. Deretter bør du fylle på hver 6-12 mnd.

Er du ikke helt fornøyd med virkningen forsvinner den jo etter hvert, er du imidlertid fornøyd så er det litt synd. Men da kan behandlingen gjentas på samme måte.

En av de store fordelene ved disse ikke-permanente fillerene er nettopp at de tolereres så godt. Det er mye problemer forbundet med permanente fillere og disse brukes derfor ikke hos oss.
+
Send forespørsel
Konsultasjon
En konsultasjon hos oss er uforpliktende, men koster 500 kr. Dette blir refundert ved gjennomføring av en operasjon.
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
Skriv ut