Bugge Plastikkirurgi DA
@Copyright Bugge Plastikkirurgi AS 2017 - E-post: post@buggeplastikkirurgi.no - Telefon: 41 44 44 44
Bukplastikk / Tummy tuck gjøres for å fjerne overflødig hud og hudfolder på maven slik at denne blir flatere og figuren strammes opp.

Bodylift, i prinsippet en bukplastikk rundt hele kroppen, kan utføres på en måte som også hever og strammer bakenden. Dr. Bugge er en av få i Norge som utfører reelle kosmetiske bodylift-operasjoner. Denne behandlingen går ut på at overflødig hud fra nedre del av mage, midje og rygg fjernes slik at resten strammes opp i en og samme operasjon. Resultatet er en flat mage, smal midje og et løft av bakenden.

Om operasjonen:

Bugge tilbyr i hovedsak tre ulike former for bukplastikk/bodylift:
Les mer om Bukplastikk her.

Liten bukplastikk

Om du kun har litt løs hud nedenfor navlen er det tilstrekkelig med en såkalt nedre (liten) bukplastikk. Da fjernes noe hud nedad. Navlen flyttes ikke. Snittet legges like over kjønnsbehåringen ("bikini-snitt") slik at arret ikke blir synlig når du har på deg bikini eller liten truse.
Kun svært få egner seg for dette.

Full (stor) bukplastikk


Foreligger det løs, overflødig hud både over og under navlen er det nødvendig med en full (stor) bukplastikk for å oppnå et fint og stramt resultat. Arret plasseres som regel på samme sted som ved nedre bukplastikk, men strekker seg noe lengre til sidene fordi all løs hud nedenfor navlen fjernes. Huden ovenfor navlen strekkes ut og blir til den nye stramme maven. Navlen blir sittende, mens huden dras over denne. De fleste plastikkirurger kaller det å ”flytte” navlen.

Total ”round up”. Bodylift

Dette er det mest omfattende inngrepet som Bugge er alene om å utføre i Norge. I løpet av en kvinnes liv synker bakenden gjerne opp mot 20 centimeter i gjennomsnitt (avhengig av høyde) og mange opplever at en operasjon som dette, der også ryggen og bakenden inkluderes gir svært effektfullt resultat. Det er imidlertid en omfattende operasjon.

I tillegg til disse metodene gjennomføres også innvendig oppstramming av magemuskler på ALLE Dr. Bugges pasienter.
Magemusklene vil som regel kunne strammes opp ved hjelp av systematisk trening. Dersom de to rette magemusklene er glidd fra hverandre i midtlinjen er det imidlertid erfaringsmessig lite trening kan bidra med. Slik glidning skjer på grunn av graviditeter, vektoppgang eller noen ganger pga arvelige faktorer. Mange kvinner som meddeler at de trener og trener, uten effekt. Bugge reparerer denne midtlinjen igjen ved å foreta en innvendig oppstramming av disse magemusklene slik at man får tilbake en så fin flat fasong som mulig og slik at man ved fremtidig trening igjen får kontakt med magemusklene med påfølgende godt resultat.

Priser for bukplastikk / bodylift:

Prisen for operasjonen er avhengig av utgangspunktet og hvilken teknikk som velges. Prisene inkluderer alle kostnader relatert til operasjonen og nødvendig oppfølging etterpå. Dr. Bugge vil gi deg et prisanslag ved konsultasjonen ut fra hvilken teknikk som bør velges og omfanget av operasjonen. Ta kontakt for konsultasjon.