• Hva kan vi
  gjøre for deg?
 • La drømmer
  bli til virkelighet
 • Hva kan vi
  gjøre for deg?
 • La dine drømmer
  bli virkelighet
 • Hva kan vi
  gjøre for deg?
 • Da jeg skulle forstørre brystene var det kun ett navn som ble anbefalt hele veien, Dr. Bugge var et klart valg! - Kvinne, 26
 • Dr Bugge er en kjernekar og virkelig flink, har følt meg i gode hender der. Jeg har 2 venninner som også var operert der i fjor høst, de ble også superfine! - Kvinne, 24
 • Jeg kan ikke annet enn å skryte hemningsløst altså. Verdt hver krone! - Kvinne, 29
 • Jeg har aldri angret på avgjørelsen min og dette er fordi den var nøye planlagt og gjennomtenkt. - Kvinne, 27
 • Jeg har ikke hatt noe plager etter operasjonen og brystene er som mine egne, ikke harde men naturlige. - Modell og blogger
 • Dette er et av de beste teamene jeg har vært borti. -
Undervalg +

Operasjoner

Bugge Plastikkirurgi leverer en rekke operasjoner ved vår klinikk i Oslo. Det er mye man skal tenke på før man gjennomfører en operasjon og vi har på disse sidene forklart litt om hver enkelt operasjon. I mange tilfeller er det en kombinasjon av de forskjellige behandlingsmetodene som er den beste løsningen. Vi anbefaler derfor en konsultasjon med Dr. Bugge hvor han kan forklare og komme med den beste løsningen for ditt ønskede resultat.

Trygghet og kvalitet er viktig. En uforpliktende konsultasjon gir deg all nødvendig informasjon for å ta et riktig valg.

Uforpliktende konsultasjon

Dr. Bugge er en av få plastiske kirurger i Norge som blant annet har spesialisert seg innenfor ansiktkirurgi. Han har lang erfaring innen dette krevende området.

Ansiktsplastikk

Brystforstørrelse øker størrelsen og forbedrer formen på brystene dine. Brystprotesene løfter brystene noe opp og frem og gjør dem fastere.

Brystforstørrelse

Bukplastikk gjøres for å fjerne overflødig hud og hudfolder på maven slik at denne blir flatere og figuren strammes opp.

Bukplastikk / Bodylift

Rynker oppstår gjerne etter langvarig overaktivitet i ansiktsmuskulaturen som f eks sinterynken mellom øyebrynene eller dype horisontale rynker i pannen.

Injeksjonsbehandling

Store indre kjønnslepper kan være medfødt eller ervervet som følge av rask vektøkning, kronisk irritasjon eller hormonpåvirkning.

Intimkirurgi

Fettsuging benyttes ofte synonymt med ordet liposkulptur eller liposuction. Fettsuging er kroppsformende kirurgi.

Fettsuging

Fett kan høstes fra andre steder på kroppen og transplanteres og brukes til forming av f.eks. ansikt eller fylle ut arr eller defekter etter skader.

Fettransplantasjon

Slapt vev på overarmenes bakside er et problem som først og fremst rammer kvinner. Det skyldes forandringer i hormonnivået samt arvelige og miljømessige faktorer.

Overarmsplastikk

Mange ønsker fettsuging av lår. Man vil da kunne forbedre formen mens huden forblir uendret.

Lårplastikk
Skriv ut