Bugge Plastikkirurgi DA
@Copyright Bugge Plastikkirurgi AS 2017 - E-post: post@buggeplastikkirurgi.no - Telefon: 41 44 44 44

Har du fettansamlinger på mage, ben, rygg og armer som du synes det er vanskelig å bli kvitt? Nå kan du fjerne underhudsfett på kroppen uten kirurgi ved hjelp av cryolipolyse med Zimmer.

Sammenliknet med fettsuging eller annen type kirurgisk inngrep, er dette en skånsom behandling med lite smerte.

Om fettfrysing med Zimmerapparat

Fettvevet i huden din er sensitivt for kulde, og fettceller dør når de utsettes for temperatur ned mot frysepunktet. Zimmer fryser fettet i kroppen din, slik at det gradvis løses opp og forsvinner.

Underhudsfettet på den delen av kroppen som skal behandles kjøles ned til en temperatur som gjør at fettcellene krystalliseres og går i oppløsning. Behandlingen tar i underkant av en time, med lite ubehag og ingen skade på huden, men lett rødhet/blåmerker, hevelse og nummenhet kan forekomme i inntil en uke etter behandlingen. Du kan fortsette hverdagen som normalt rett etter at behandlingen er avsluttet.

Om konsultasjon 

For at du skal få det beste resultater av en cryolipolyse må behandlingen tilpasses DEG. Derfor starter vi alltid med en konsultasjon. Her møter du legene våre som vil fortelle deg om behandlingen, hvilket resultat du kan forvente og hva det vil koste. Konsultasjonen varer i ca. 15-30 minutter. Den er helt uforpliktende.

Behandlingen egner seg godt til å redusere:


Fettputer på mage
Flanker («love handles»)
Fett på innside og utside av lår
BH-folder på ryggen
Fett på bakside av overarmene («grevinneheng»)