Bugge Plastikkirurgi DA
@Copyright Bugge Plastikkirurgi AS 2017 - E-post: post@buggeplastikkirurgi.no - Telefon: 41 44 44 44
De pasientene som ønsker øvre øyelokksplastikk trenger egentlig et panneløft eller øyebrynsløft som det også kalles. Sitter øyebrynene lavt bør man ikke gjøre øvre øyelokksplastikk alene da dette kan gi et kunstig utseende.

Panneløft gjøres for å heve og endre retningen av øyebrynene. Rynkene vil ikke endres. Øyebrynene henger gjerne mer på sidene med årene og de kan dermed gi et litt trist uttrykk i ansiktet. Mange opplever tyngdefornemmelse.

Økt tyngde av øyelokk og øyebryn kan være medfødt. Oftest blir det mer markant med årene. Operasjonen gjøres endoscopisk dvs. via kikkhullskirurgi. Du vil oppnå et mer ungdommelig utseende og et mer åpent og våkent blikk. Panneløft kan kombineres med ansiktsløft og øyelokksplastikk.

Om operasjonen:

Operasjonen gjennomføres med såkalt kikkhullskirurgi, dvs. via korte snitt i hodebunnen. For å holde øyebrynene oppe under tilhelingen så benyttes ikke oppløselige tråder som festes over små skumgummiputer i hodebunnen. Disse fjernes hos oss etter 14 dager. Av og til brukes også resorberbare plater/skruer for å holde øyebrynene oppe.
Øvre øyelokksplastikk kan gjøre samtidig.