• Norges mest
  erfarne plastikkirurg
 • Da jeg skulle forstørre brystene var det kun ett navn som ble anbefalt hele veien, Dr. Bugge var et klart valg! - Kvinne, 26
 • Dr Bugge er en kjernekar og virkelig flink, har følt meg i gode hender der. Jeg har 2 venninner som også var operert der i fjor høst, de ble også superfine! - Kvinne, 24
 • Jeg kan ikke annet enn å skryte hemningsløst altså. Verdt hver krone! - Kvinne, 29
 • Jeg har aldri angret på avgjørelsen min og dette er fordi den var nøye planlagt og gjennomtenkt. - Kvinne, 27
 • Jeg har ikke hatt noe plager etter operasjonen og brystene er som mine egne, ikke harde men naturlige. - Modell og blogger
 • Dette er et av de beste teamene jeg har vært borti. -

Overlege Øyvind Borch Bugge

Etter at Dr. Bugge ble omtalt som landets mest etterspurte plastikkirurg i media, har etterspørselen etter hans tjenester økt betydelig. I Bergens regionen, var han en lengre periode ansvarlig overlege ved Fana medisinske senter.

Bugge opererte tidligere pasienter på sin egen klinikk på Frogner i Oslo. Nå er han en del av Bugge og Bærum Plastikkirurgi i nye og flotte lokaler i Sandvika.

Her gjengis omtale av Dr. Bugge fra vår samarbeidspartner i Bergen Fana medisinske senter:

Internasjonal anerkjennelse

Dr. Øyvind Borch Bugge har meget bred erfaring med kosmetisk kirurgi og er en av de fremste plastikkirurger i Norge. Han utfører operasjoner i tråd med de moderne kirurgiske prosedyrene ved Akademikliniken i Stockholm og flere større, kosmetisk-kirurgiske klinikker og sykehus i USA. Ved Fana Medisinske Senter i Bergen opererer Bugge pasienter fra hele Norge, samt et økende antall pasienter fra utlandet. Se og Hør har også laget reportasje fra hans operasjoner ved FMS.

Brystforstørrelse

Dr. Bugge utfører alle typer av ansikts-, plastikkirurgiske og estetiske operasjoner. Han er en av Norges mest erfarne plastikkirurger når det gjelder brystforstørrelse og innleggelse av anatomiske brystproteser, noe som etter vår mening gir det mest naturlig resultatet. Dr. Bugge har imidlertid også stor erfaring med innleggelse av runde brystproteser, ettersom mange pasienter ønsker dette.
Les mer om Brystforstørrelse her

Bodylift/Bukplastikk

Dr. Bugge er en av få plastikkirurger i Norge som utfører reelle kosmetiske bodylift-operasjoner. Behandlingen går ut på at hud fra nedre del av mage, midje og rygg strammes opp, og overflødig hud fjernes. Resultatet er en flat mage, smal midje og et løft av bakenden. En fremre bukplastikk fører til at fremre del av maven, dels midje strammes opp.
Les mer om Bodylift/Bukplastikk her

Spesialist i ansiktskirurgi

Dr. Bugge er også den eneste på vestlandet som i tillegg også er spesialist i ansiktskirurgi. Han er medlem av Den norske legeforening, Norsk Plastikkirurgisk Forening og Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi.
Les mer om ansiktskirurgi her
Møte Dr. Bugge?
 • Uforpliktende konsultasjon
  500,-
 • Konsultasjon: Øre, Nese, Hals
  980,-
Møte Dr. Bugge?
 • Uforpliktende konsultasjon
  500,-
 • Konsultasjon: Øre, Nese, Hals
  980,-
+
Send forespørsel
Kontakt oss
Bestill uforpliktende konsultasjon ved å fylle ut feltene under og vi vil kontakte deg:
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
Skriv ut